Samlingslokal

 

Placering
Samlingslokalen ligger under innergården och har dagsljusinsläpp genom två stora ljusbrunnar. Lokalens entrédörr ligger på plan 3 i trapphus B men det finns även en dörr mot innergården.

Kostnad och bokning
För att boka lokalen använder man den bokningsteminal som sitter på väggen innanför dörren till uppgång B. När du bokat ska du också anmäla detta till Jan Westmar, catjaws@telia.com, som ser till att kostnaden debiteras via månadsfakturan.

Det kostar 200 kr/dygn att hyra lokalen.

Nyckeln
Nyckeln till lokalen hänger i det lilla nyckelskåp som finns innanför dörren till uppgång A. Nyckelskåpet kan öppnas med samma lägenhetstag som användes vid bokningen från kl 15 den dag man bokat till kl 15 dagen efter sista hyresnatten. I skåpet finns även nycklar till gästlägenheterna så ta rätt nyckel.

Utrustning i lokalen
- 12 bord á 6 platser om man bara sitter på långsidorna
- 66 stolar
- Soffgrupp med 3 st 3-sitssoffor och soffbord
- videoprojektor
- projektorduk
- förstärkare och högtalare
- AppleTV
- trådlöst nätverk
- Porslin, bestick, glas, kaffemuggar mm för ca 40 personer

Ordningsregler
Samlingslokalen ska vara välstädad när den lämnas. Om städning inte gjorts tillräckligt noggrant anlitas städfirma som betalas av den som senast hyrt lokalen. Det är därför viktigt att snarast meddela styrelsen om du som ska hyra upptäcker att det är ostädat eller att något är skadat. "Det var ostädat när vi kom" är ingen acceptabel ursäkt för att lämna samlingslokalen i ostädat skick. När du städat ur samlingslokalen signerar du städningen på insidan av dörren till toaletten. Du ansvarar helt för att de ordningsregler, som gäller i föreningen, upprätthålls av dina gäster.

 

Instruktion för bokningsterminal.pdf